• Home
Skip navigation
  • For connoisseurs 
    • Züger products 
      • Mozzarella 
      • Buffalo mozzarella 
      • Pizza mozzarella 
      • Salad cheese 
      • Barbecue cheese 
      • Quark 
      • Mascarpone 
      • Ricotta 
      • Fresh cream cheese 
      • Cottage cheese 
      • Butter 
    • Lactose-free 
      • Lactose-free mozzarella 
      • Lactose-free mascarpone 
      • Lactose-free cream cheese 
      • Lactose-free quark 
      • Lactose-free cottage cheese 
      • Lactose-free salad cheese 
      • Lactose-free butter 
    • Organic products 
      • Organic mozzarella 
      • Organic pizza mozzarella 
      • Organic mascarpone 
      • Organic ricotta 
      • Organic quark 
      • Organic cottage cheese 
      • Organic barbecue cheese 
      • Organic beurre 
    • Recipes 
      • Recipes mozzarella 
      • Recipes buffalo mozzarella 
      • Recipes pizza mozzarella 
      • Recipes salad cheese 
      • Recipes barbecue cheese 
      • Recipes mascarpone 
      • Recipes fresh cream cheese 
    • Factory shop 
    • Lisa’s world 
    • FAQ 
      • Coagulator 
      • Buffalo mozzarella 
      • Storage 
  • Foodservice 
    • Catering 
      • Mozzarella 
      • Buffalo mozzarella 
      • Pizza mozzarella 
      • Salad cheese 
      • Barbecue cheese 
      • Quark 
      • Mascarpone 
      • Ricotta 
      • Cottage cheese 
      • Butter 
    • Lactose-free catering 
      • Lactose-free mozzarella 
      • Lactose-free mascarpone 
      • Lactose-free cream cheese 
      • Lactose-free quark 
      • Lactose-free cottage cheese 
      • Lactose-free yoghurt 
      • Lactose-free butter portion 
    • Organic catering 
      • Organic mozzarella 
      • Organic pizza mozzarella 
      • Organic salad cheese 
      • Organic barbecue cheese 
      • Organic mascarpone 
      • Organic ricotta 
    • Food industry 
  • Export 
    • Specialist organic shops 
    • IQF Frozen-Products 
    • Agents 
    • Exporting countries 
  • Enterprise 
    • History 
    • Company management 
    • Contact 
    • Company principles 
    • Certification 
    • Environment 
    • Media 
      • Media reports 
      • Press releases 
      • Image video 
      • Photos 
      • Logo 
    • Jobs 
    • News 
  • Contact 
    • Sponsoring 
    • Location plan 
    • Important numbers 
 
Skip navigation
  • Home
  • Login
  • Media
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Facebook
 
Home - Frischkaese
Skip navigation
  • Home
  • Login
  • Media
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Facebook
 
  •  
  •  
  •  
  •  
Skip navigation
  • For connoisseurs 
  • Foodservice 
  • Export 
  • Enterprise 
  • Contact 
 
Skip navigation
  • History
  • Company management
  • Contact
  • Company principles
  • Certification
  • Environment
  • Media
  • Jobs
  • News
 

Media

Skip navigation
  • Media reports
  • Press releases
  • Image video
  • Photos
  • Logo
 

Media reports

2012

  • 2012.10 St. Galler Tagblatt_Tage der offenen Tuer.pdf (471.0 KiB)
  • 2012.06 Wiler Nachrichten.pdf (478.9 KiB)
  • 2012.06 Qualitaetsstrategie.pdf (319.2 KiB)
  • 2012.04 Culinarium PR 2012.pdf (361.4 KiB)
  • 2012.04 Culinarium Bueffel 2012.pdf (799.3 KiB)
  • 2012.04 Beilage Wilerzeitung_Laktosefrei.pdf (1.3 MiB)
  • 2012.03_Koch&Back_Laktosefreier Mozzarella.pdf (763.8 KiB)
  • 2012.02 Ostschweizer Rundschau_Holzschnitzel.pdf (1.6 MiB)
  • 2012.02 Coop Zeitung_Ostschweiz.pdf (428.5 KiB)

2011

  • 2011.09 EVE_Portrait Bio.pdf (755.5 KiB)
  • 2011.04 Alimenta_Logistik.pdf (1.3 MiB)
  • 2011.03 Molkerei Industrie_Neubau.pdf (1.4 MiB)

2010

  • 2010.10_Model Fachzeitschrift.pdf (445.8 KiB)
  • 2010.10 St. Galler Tagblatt_Zueger will hoch hinaus.pdf (110.5 KiB)
  • 2010.10 St. Galler Tagblatt_Ein Herz fuer die Olma.pdf (64.8 KiB)

2009

  • 2009.12 St. Galler Tagblatt_Butterengel.pdf (1.6 MiB)
  • 2009.05 Kassensturz.pdf (86.0 KiB)

2008

  • 2008.01 CCA Angehrn Kundenzeitschrift_Imagebericht.pdf (808.3 KiB)

Nouvelles de Züger

03.05.2018

Un bonus au bon cœur

La mozzarella est le fromage préféré des Suisses. Il n’est donc pas étonnant d’en rencontrer autant de variétés sur le marché.

Read more … Un bonus au bon cœur

25.04.2018

Christof Züger, nouveau membre du comité de l’IP du lait

Lors de l’assemblée des délégués de l’Interprofession (IP) de la filière lait du 23 avril à Berne, Christof Züger a été élu nouveau membre du comité.

Read more … Christof Züger, nouveau membre du comité de l’IP du lait

19.04.2018

Nouveau: le cottage cheese fruité

Avec le lancement du premier cottage cheese au goût fruité, nous avons réalisé un véritable coup d’éclat. Un coup qui a du goût, pourrait-on dire.

Read more … Nouveau: le cottage cheese fruité

 

Züger Frischkäse AG
Industrie Haslen 9a
9245 Oberbüren

Téléphone +41 71 955 98 77
info@frischkaese.ch

Skip navigation
  • Rapport des médias 
  • Communiqués de presse 
  • Vidéo d’image 
  • Photos 
  • Logo 
 

Züger Label Bio Züger Label MinusL Züger Label Frischkäse

Züger on FacebookZüger on Google Plus

TeamViewer – die Software für den Zugriff auf PCs über das Internet